Top5 træningsredskaber der kan bruges udendørs

Går du med drømmen om at kunne træne udenfor når vejret er godt så du ikke behøver gå ned i sit lokale fitnesscenter når det er super godt vejr? Vi vil her se på nogle af de træningsredskaber som kan gøre det sjovt at træne udenfor, og hvor du rent faktisk vil kunne opnå super gode resultater. Der er lagt vægt på at disse træningsredskaber skal være billige og skal give en super effektiv træning.

Skriv gerne i kommentar feltet hvis i har andre gode ideer til træningsudstyr der kan bruges udendørs.

1) Suspension Trainer / Slynge træner - mest populær blandt udendørs træningsredskaber

En suspension træner gør det muligt at træne hele kroppen uanset om man befinder sig udendørs eller indendørs. Du får mulighed for at lave mange hundrede forskellige øvelser og træne hele kroppen. Når du gerne vil bruge den undendørs kan du bare finde f.eks. et træ eller lignende og hænge stropperne op i, og så er du klar til en super sjov og effektiv træning.

Køb billig suspension trainer / slyngetræner

Herunder kan du se et eksempel på hvordan du kan bruge en suspension trainer udendørs. Prøv dette super træningsredskab allerede i dag.

2) Gym Rings / Gymnastik ringe

Endnu et træningsredskab som minder meget om en suspension trainer. Men med gym rings får du faktisk mange flere trænings muligheder. Hvis du er begynder er en suspension træner rigtig fin, men hvis du vil være seriøs så tror jeg du vil blive gladest for gym rings. Ligesom suspension træneren ovenfor så fylder gym rings næsten ingenting og de er derfor nemme at pakke ned og tage med udendørs og træne.

Her kan du købe Gym Rings og læse lidt mere

Se en video med eksempler på øvelser du kan lave med gymnastik ringe.

3) Kettlebells

Kettlebell træning er blevet yderst populært gennem de sidste 4 år. Rigtig mange fitnesscentre har i dag kettlebell træning på programmet.

Hvis du har prøvet at træne med kettlebells ved du hvor hårdt det er, og hvor god træning det giver. Fordelen ved kettlebells er atdu også kan bruge dem udendørs. Dog er de ikke så nemme at tage med da de selvfølgelig vejer en del. Men hvis du bare skal ud i haven, eller til stranden etc. kan du sikkert godt fragte dem for de fylder ikke så meget.

Med kettlebell kan du træne hele kroppen uanset om det er indendørs eller udendørs.

Her kan du købe kettlebells

Se en video med eksempler på kettlebell øvelser

 4) Pull up bar

Pull up træning er en af de mest effektive måder at træne din overkrop. Desværre er udendørs pull up barer utroligt dyre og der findes næsten ingen på markedet der henvender sig til privat personer. Hvis du gerne vil træne med pull up bar udendørs kan du dog købe en billig indenførds model og så sørge for at sætte noget beskyttelse på den. På den måde kan den sikkert holde nogle år og medmindre du træner 20-30 år sikkert være en langt billigere løsning end en decideret udendørs pull up bar.

Hvis du alligevel befinder dig udendørs kan du dog også finde træer mv. hvor du kan lave denne øvelse. Det behøver ikke altid være så avanceret.

Se danmarks største udvalg af pull up bar

Eksempler på øvelser med en pull up bar

5) Træningselastikker

Elastik træning er oftest noget der ses i dameblade, og det er da også damerne der mest har taget det til sig. Men muskelmænd kan faktisk også bruge det som alternativ træning imellem deres normale tunge vægttræning.

Med elastik træning har du mulighed for at træne hele kroppen, og det er rent faktisk meget mere effektivt end du tror. De fylder ingenting så du kan nemt tage dem med udenfor, eller på rejser. Med træningselastikker har du altid træningsudstyr ved din side.

Køb træningselastikker med håndtag som de ses på videoen

Se alle former for elastikker til træning

Her er en video med inspiration til hvordan et træningsprogram med træningselastikker kan se ud.

Dette var en top 5 liste med udendørs træningsredskaber. Der findes dog også meget andet træningsudstyr som både kan bruges inde og ude. Det vil vi se på i en kommende artikel.

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar / spørgsmål