Navy Seals Kategori II – Træningsprogram

Dette er Navy Seals officielle kategori 2 træningsprogram udarbejdet til personer der har gennemført Navy Seals Kategori 1 programmet.

Navy Seals kategori II er meget mere intenst og anbefales kun til dem, som allerede har gennemført 9 uger med kategori 1 programmet (se linket nederst)

Programmet er designet til folk der vil søge ind til Navy Seals i USA, og er derfor ikke et specielt styrke eller bodybuilding program. Jeg synes dog at det har sin berettigelse for alle dem som bare vil i kanon form og opnå en funktionel styrke og en super flot og veltrænet krop.

En bedre grundform vil helt sikkert også hjælpe på din vægttræning. Desuden vil mange bodybuildere og styrkeløftere have godt af at køre sådan et program (måske lettere modificeret) som adspredelse.

LØBE PLAN - Level II
(Mandag/Tirsdag/Torsdag/Fredag/lørdag)

UGE #1,2: (5/8/6/8/3) kilometer - total 30 km. pr. uge
UGE #3, 4: (6/8/10/6/5) kilometer - total 35 km. pr. uge
UGE #5: (8/8/10/6/6) kilometer – total 38 km. pr uge
UGE #6: (8/10/10/10/6) kilometre – total 44 km. pr. uge
UGE #7: (10/10/10/10/10)kilometer – total 50 km.

* OBS: I uge 8 og 9 og derefter er det IKKE nødvendigt at forøge distancen du løber. Arbejd derimod på at få hurtigere tider. Hvis du ønsker at forøge distancen så gør det I små skridt, forøg ikke med mere end 1 km. pr. dag efter uge 9.


Fysisk træning - Level II
(Mandag/Onsdag/Fredag)

Sæt og Repetitioner
UGE #1, 2:
6X30 PUSHUPS
6X35 SITUPS
3X10 PULL UPS
3X20 DIPS

UGE #3, 4:
lOX20 PUSHUPS
10X25 SITUPS
4X10 PULL UPS
10X15 DIPS

UGE #5:
15X20 PUSHUPS
15X25 SITUPS
4X12 PULLUPS
15X15 DIPS

UGE #6:
20X20 PUSHUPS
20X25 SITUPS
5X12 PULL UPS
20X15 DIPS

Disse træningspas er lavet for at give musklerne mere udholdenhed. Du vil opleve at der går længere og længere tid inden dine muskler bliver udkørte. For endnu bedre resultater kan du skifte imellem øvelserne ved hvert sæt så du giver muskelgruppen du lige har trænet en lidt længere pause. Hvis du ikke har adgang til en pull up bar så se vores store udvalg af pull up bars du kan montere derhjemme.

Nedenunder er en liste af øvelser til at variere dit træningsprogram når du har gennemført Navy Seals kategori I og Kategori II standarderne.SVØMME TRÆNING - Level II
(4-5 dage om ugen)

UGE #1, 2: svøm konstant i 35 min.
UGE #3, 4: svøm konstant 45 min med svømmefødder.
UGE #5: svøm konstant 60 min med svømmefødder
UGE #6: svøm konstant 75 min med svømmefødder

* OBS: I starten kan det være en god ide at svømme 1000 meter med svømmefødder og dernæst 1000 meter uden svømmefødder for at musklerne I din fod kan vænne sig til det stress svømmefødderne placerer på dem. Dit mål skal være at svømme 50 meter på under 45 sekunder.

Udstrækning og fysisk træning

Mandag, onsdag og fredag er dedikeret til fysisk træning, og vi anbefaler derfor at man minimum burger 20 minutter tirsdag, torsdag og lørdag på udstrækning. Stræk altid ud minimum 15 minutter før træning.
Udstrækning gør dig mere fleksibel og mindsker risikoen for skader. Start fra toppen og gå nedefter, stræk så musklerne bliver stramme og hold den 10 – 15 sekunder – du skal ikke strække ud så det smerter!! HUSK IKKE AT HUGGE! Stræk hver en muskel i din krop fra nakken til læggen.

Når du har gennemført kategori 1 og kategori 2 I dette Navy Seals træningsprogram garanterer jeg for due er I en form som aldrig før og du vil føle at du virkelig har nået et personligt mål. Tillykke med dette, det er i hvert fald ikke noget du er kommet nem til 🙂

Hvis du endnu ikke har gennemført Navy Seals kategori 1 træning kan du læse om det her:
Navy Seals - Kategori 1 træning

Bedre resultater med dette træningsprogram

Sørg for at få tilstrækellig med protein. Hvis du ikke får nok protein gennem din almindelige mad anbefaler vi du køber proteinpulver

Derudover er det vigtigt at spise masser af kulhydrater så du får noget energi til dette træningsprogram. Hvis du ikke får dette gennem almindelig mad, eller gerne vil blande det i en drik kan du købe druesukker eller maltodextrin

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar / spørgsmål