Mad og proteinshake opskrifter til dem der træner

Mad opskrifter til folk som træner

1) Hvid ris belagt med tun. Det lyder meget simpelt og kedeligt, men det er hurtigt at lave og smager overraskende af en hel del! Denne blanding giver masser af proteiner og kulhydrater samtidig med at der er minimal fedt.

2) Kyllingebryst i bønner. Brug brune bønner, chilli bønner eller hvad du nu lige kan finde. Det er vigtigt at få noget varieret kost, så skift lidt mellem de forskellige opskrifter og tilsætninger. Igen her får du masser af proteiner og kulhydrater samtidig med at der er minimal fedt!

3) Kyllingebryst i en tortilla. Igen simpelt men det er virkelig en bodybuilders fast food! Sørg for at lave noget kylling til dagen efter, så tager det ca. 1 minut at skære det i små stykker og putte i tortillaen! Smager godt med salsa og mange andre former for mexicanske saucer (vær opmærksom på fedt indholdet i disse!!!) Flere bodybuildere lever næsten udelukkende af disse tortillaer.

4) Opvarmet tun sandwich. Lav en tun sandwich med en dåse tun og to stykker ost (lav fedt) på brunt brød! Stil det i mikroovnen indtil osten er smeltet. Smager endnu bedre med brød der har været på toasteren.

5) Muskel morgenmad. tag noget vanillie protein pulver og mix det op i mælk, nøjagtig som du ville gøre med en normal shake. Hæld det derefter i en stor skål af dinfavorit morgenmad og indtage protein rigt morgenmåltid!
--------------------------------------------------------------------------------

Protein Shakes opskrifter:

Her er et lille godt tip til en shake opskrift. Bland simpelthen alt muligt sammen. Brug dine frostvarer og din fantasi.

Et eksempel: 400ml mælk (skummet)

35g  protein (vanillie eller chocolade)

1 Banan

Noget lav-fedt jordbær yougurt

hørfrø olie

Hurtig morgenmad:

400ml mælk

35g proteinpulver

Masser af cornflakes

Juicegasm:

400ml appelsin juice
1 Banan
Vanillie proteinpulver
--------------------------------------------------------------------------------
Snacks:

En skål fyldt med lav-fedt jordbær yougurt med en banan hakket i små skiver på toppen. Tilsæt eventuelt proteinpulver for en mere komplet snack! Det smager også godt med jordbær yougurt og chokolade proteinpulver uden bananen.

Mange af jer sidder sikkert inde med endnu flere lækre opskrifter på snacks, morgenmad, fast-food, shakes etc. Send dem venligst til os, så offentliggør vi dem her på siden så der kommer endnu flere muligheder. DU kan selvfølgelig også skrive en opskrift i kommentar feltet herunder.

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar / spørgsmål