Dibencozide – Køb vitamin i stedet!

Dibencozide er et coenzym af vitamin B12. Når B12 indtages, omdanner kroppen det til Dibencozide. Dibencozide hjælper dernæst kroppen med at få proteiner til at fungere optimalt og i formationen af røde blod celler.

Grundet de sidst nævnte funktioner, mente russiske forskere at det MÅSKE kunne hjælpe underernærede børn med at tage på i vægt og blive højere. Et studie i 1969 støttede denne tro. (1)

MEN, MEN, MEN... Mange kosttilskudsfabrikanter dragede straks endnu flere konklusioner - de regnede med at hvis underernærede børn voksede, ville det også hjælpe raske atleter med at opbygge muskler.
Dette betød at Dibencozide salget fik en kort optur i slutningen af 80erne men snart derefter var det helt slut igen med salget.

Atleter og styrketrænere troede de kunne forbedre protein funktionen, få bedre appetit og få en større følelse af velværd. Men som salgstallene viste, virkede det ikke efter hensigten og i dag er der meget få der stadig sælger det.

Vi har valgt ikke at få det hjem da vi ikke mener det har nogen effekt overhovedet (selv om en af vores producenter forhandler det, og gerne vil sælge det til os.)

I skal huske på at det er næsten umuligt at finde noget rigtigt Dibencozide da det er ekstremt luft, lys og temperatur følsom. Når først det udsættes for disse ting omdannes det hurtigt til almindelig B12 vitamin. Tænk på hvilken rejse kosttilskud typisk er på inden det når frem til forbrugeren, allerede der har temperatur svingninger formentligt omdannet det til almindeligt B12. Køb et vitamin tilskud i stedet, det giver samme resultater.

(1) K.X. Stopozyk, Preseglad Lekasski 25 (1969) : 723.

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar / spørgsmål