Chromium hjælper med vægttab / US forsøg

Resultaterne af et nyt double-blind placebo kontrolleret klinisk studie viser at Chromium Picolinate hjælper signifikant på at tabe fedt, uden at man taber ren muskel masse.
Studiet bestod af 122 moderat overvægtige, der tog Chromium Picolinate. De der tog et chromium tilskud tabte i gennemsnit 3 kilo kropsfedt, mens placebo gruppen kun tabte godt 1,5 kilo.

Personerne som var involveret i studiet blev givet 400 microgram Chromium Picolinate eller placebo dagligt. Ændringerne i kropsfedt, fedt fri muskelmasse og vægt blev målt over en 90 dages periode.

Resultaterne af dette studie demonstrerer en statistisk signifikant reduktion i kropsfedt på de personer, der tog et Chromium tilskud, uden at de tabte muskelmasse.

Denne research, der blev offentliggjort i "The journal of Current Therapeutic Research", støtter nogle af de ældre kliniske studier, og demonstrerer at Chromium Picolinat tilskud kan have en positiv rolle i ændringen af krops-sammensætningen. Kropssammensætningen er bestemt ved forholdet af fedt fri muskel masse versus mængden af fedt væv i kroppen.

"Data bekræfter klart at tilskud med Chromium Picolinate kan føre til signifikante forbedringer i kropssammensætningen resulterende i fedttab. Dette er især interessant for individer, som ikke vil ændre deres livsstil og skære ned på deres kalorie indtag eller dyrke mere motion" Udtaler ledende forsker, Gliber Kaats, Phd, på the Health and Medical Research Foundation in San Antonio.

Researcherne skriver "at Chromium Picolinats positive effekt på kropssammensætningen skal ses i lyset af at det kan forbedre forbruget af insulin, og derved reducere fedt deponeringen og resultere i forøget glucose og amino syrer i muskelcellerne." Selvom det ovennævnte studie ikke forsøgte at teste denne tanke, stemmer resultaterne med hypotesen.

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar / spørgsmål