Brutal ben træning

Dette er et ben trænings program til de få, der elsker smerte og elsker at træne ben, men tilgengæld også til de som vil have gode resultater. Lad det være sagt med det samme at du ikke har lyst til at stille dig op på løbebåndet efter dette træningspas.

11 sæt Squat Ben træningsprogram

1) Squats 3 sæt med 8 gentagelser

2) Tilføj 10-20kg, og tag så 3 sæt med 5 gentagelser

3) Tilføj 10-20kg og tag så 5 sæt med 3 gentagelser

Hold 60-90 sekunders pause mellem hvert sæt.

Herunder en video instruktion af korrekt udført Squat.

For lige at afslutte dette ben træningsprogram tager du 2 sæt med 15-20 gentagelser Leg Extensions, 4 sæt thigh curls med 12 gentagelser og så selvfølgelig nogle læg øvelser.

Når du kan gennemføre alle sæt og gentagelser tilføjer du 2,5kg næste gang. Gå ikke helt i ekstase og tro at du er blevet en superhelt. Tag det roligt og du vil opleve de bedste resultater.

Som du kan se er der stor variation i antallet af gentagelser, hvilket gør at du kan køre det igennem en længere periode og opleve konstant fremgang. Pas dog på med at gå for hurtigt op i kilo da de nyvundne styrke godt kan snyde. Din styrke vokser hurtigere end dit bindevæv kan følge med, så for at undgå skader anbefales det at gå langsomt op i kilo selvom du er fristet til mere.

Når du har prøvet dette træningsprogram så skriv gerne herunder i kommentarfeltet hvad du synes.

2 Comments

  1. Jeg tænkte på, om det er meningen at dette program skal køres 2 gange ugentligt, om det passer ind i et fullbody, hvor det bliver kørt 3 gange ugentligt, eller om det er bedst at udføre programmet en gang ugentligt, og træne dødløft mm. en anden dag?

    Daniel
  2. Hvor lang tid burde det ben program tage? Bare sådan så man ikke slapper for meget af, som det kan hænde med ben program 😀

    Mikkel Jacobsen

Skriv en kommentar / spørgsmål